neděle 9. března 2014

Back to Selva - konečně si zase pořádně zalyžovat

Selva Gardena nadchla už loni, a proto se tam letos jelo znova. Tím spíš, že v Česku  sněhu na sjezdky ani běžky moc nebylo. Ne tak v Dolomitech, tam ho je dostatek.  A napojení na Sellarondu umožňuje objevit další krásné sjezdovky a navštívit známá střediska jako Corvara, Arabba, aj. Je neuvěřitelné, jak rychle se budují nové vleky, např. v období duben - prosinec postavena nová kabinová lanovka na Dantercepies. Loni jsme ještě jezdili starou a obdivovali velkolepý projekt té nové.

 Podlehli jsme také kouzlu jihotyrolské kuchyně, takže jsem zakoupila jedinou kuchařku v angličtině, kterou jsem tam našla, abych podle ní ty báječné pokrmy vařila doma. V podstatě všechny nám je připravili v našem hotelu, kde vařili opravdu luxusně. Na váhu jsem si ještě netroufla stoupnout.
A co nákupy? Letos nové funkční prádlo, vypadá výborně, krásně formuje postavu  a plní samozřejmě všechny potřebné funkce, naprostý komfort.
I trasa zpět se dodržela, takže zastávka v Brixenu na jedinečné italské kafíčko ve sluníčkem vyhřáté kavárničce, no a pak návštěva oblíbeného butiku MAX&Co. Tentokrát jsem šla do modré. Škoda že modrobílé puntikované šaty byly moc krátké. Takže to vyhrála takhle sukně a svetřík.
(Na následnou totální zácpu v Brenneru radši ani nebudu vzpomínat.)

2 komentáře:

  1. Vypada to, ze jste se meli bajecne! Slunicko vam svitilo a k tomu dobre jidlo a piti, co vic si prat ;) Sukne vypada paradne! Hned bych takovou brala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá určitě líp než je nafocená, svetřík je kratší, taky do obloučku s krásnými modrými knoflíčky a kapsičkami. Konečně jsem se odpoutala od černé.

      Vymazat