neděle 22. září 2013

Lago di Garda Cruise

Při zpáteční cestě z Elby do Česka jsme se na pár dnů zastavili v Desenzanu a odtud podnikli několik výprav. Plavba po jezeře byla nad očekávání romantická a plná poznání. Stále bylo na co koukat, městečka u pobřeží mají lázeňský šarm a přístavní atmosféru a zároveň spoustu krásných vesměs historických staveb. Za jeden den jsme zvládli  necelou půlku pobřeží, nejvíc času jsme strávili v Gardě. 
Určitě bude nějaké příště.


Ubytování v renovovaném sídle Borgo Machetto u Desenzana del Garda s naprosto vynikajícími lombardskými specialitami servírovanými na nádvoří byla dobrá volba.


5 komentářů:

  1. Lago di Garda je kouzelne misto az se cloveku nechce verit, ze to neni fotomontaz:)))uz je to peknych par let, co jsem tam nebyla a tesim se, az se tam vratim...ten hotel vypada nebesky!

    OdpovědětVymazat
  2. Tam se můžeš pořád vracet, ideální na kratší dobu, aby ses zase posunula kousek dál a prošla si další městečka nebo vyjela do hor, ale aby tě ta nádherná scenérie neunavila. Ale na koupání to asi moc nebude, zvlášť když se vracíš od moře. Ten hotýlek byl záměr, chtěla jsem něco stylového, náš pokoj byl zrovna dokončený, má obrovskou terasu s bílými ratanovými lehátky, s výhledem na golfové hřiště (6 jamek, pokud hraješ).

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, tady se toho zmenilo! Moc pekny header! A fotky samozrejme :) Lago di Garda je nadherne misto.

    OdpovědětVymazat
  4. Nový header - to je symbolika: nejpůsobivější ženské portréty letošního léta - Juliet z Verony, ukázky moderního umění neznámých umělců v impozantní katedrále v Orleans, Monetovy obrazy v jeho letním domku a úžasné zahradě v Giverny, no a hravá a citlivá návrhářka Stella McCartney, i když britské módy i britského území jsem se jen letmo dotkla při návštěvě ostrova Jersey. Ještě chci publikovat pár hezkých fotek.

    OdpovědětVymazat
  5. Tys byla na Jersey? Pracovne? Zajimave, budu se tesit na reportaz ;)

    OdpovědětVymazat