sobota 13. dubna 2013

Dependable Czech Brand with Italian Name

PIETRO FILIPI - sounds Italian, but it is a Czech brand inspired by Italy proclaiming sophistication and  individuality. Our family have some elegant and high quality pieces - men´s suits, shirts, ties, polos, jumpers. My latest buys include a glamorous floral blouse.

PF je česká značka, která zní italsky, a jak prohlašuje ve svém profilu, inspirovala se Itálií a snaží se o vytváření sofistikované a osobité módy. Myslím, že se jí to daří. V naší rodině najdete hlavně několik kousků kvalitního pánského oblečení včetně maturitního obleku pro syna, košile, kravaty, polokošile, ale i svetříky. Včera jsem u nich objevila krásný květinový vzor, který použili na šaty, overal, dlouhou sukni a halenku-tuniku výborného střihu, který umožňuje variabilitu při nošení se sukní i kalhotami. Poslední jmenovaná je už v mém šatníku, je doladěná s bílými kalhotami i sáčkem. Počítám tak za měsíc a půl bychom mohly vyrazit ven.





tunika PIETRO FILIPI, blazer ZARA, kalhoty OLSEN, prstýnek - Baťa

10 komentářů:

  1. Milá Oli, doufám, že spolu vyrazíte ven ještě dřív než za měsíc a půl. Ta krasavice by se měla provětrat bez meškání! Je to překrásná, optimisticky energická halenka, kterou jsi spřátelila s těmi pravými společníky - sáčkem ze Zary, bílými kalhotami a dokonalým prstýnkem. Tleskám všema dvaceti. Ty budeš na jaře a v létě tak krásná! ♥

    OdpovědětVymazat
  2. To blaho číst tvůj komentář. Díky moc.♥

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle značku miluju a musím říct, že ta tunika je skutečně překrásná! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že tahle se jim opravdu povedla. A ty máš překrásné fotky na blogu!

    OdpovědětVymazat
  5. Ta tunika je D.O.K.O.N.A.L.Á.!!! Šla bych si ji okmžitě koupit, ale v květu jedu do UK, takže samozřejmě štřím tam :)) PF je moc sypatická značka, zatím mám od nich pouze zimní kabát. Chtěla jsem nějaký prošívný, který by nepůsobil jako lyžařská bunda. Všude mi přišly prošívné kabáty nehezké nebo nekvalitní, ale v PF jsem objevila ten svůj. NOsila jsem ho celou zimu a vyadá úplně jhako nový :))

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to máš fajn, tam si určitě něco pořídíš. Hned bych jela taky, a to nejen kvůli nakupování. No a pokud máš kabát od PF, to byla jistě dobrá volba, mají dobré střihy a kvalitu, o čemž svědčí i to, že kabát v pohodě užiješ příští sezónu.

    OdpovědětVymazat
  7. PF je hlavne neskutecne kvalitni a vsechny kousky jsou propracovany do detailu...je to jine kafe nez Zara a spol. Knofliky Ti neupadnou za par dni a nikde netrci nite.
    Obcas se mi jejich kolekce zda trosku usedla, ale najdou se v ni i skvele kousky. Vsechny veci, ktere od nich mam mi vydrzely roky a jsou porad stejne krasne.

    OdpovědětVymazat
  8. Máš pravdu, pamatuji si tvuj kabátek-pelerínu, ve kterém ses mi moc líbila, ta je například nápaditá střihem, vzorem a jistě vyniká i tou kvalitou,nakonec by mohla suverénně soupeřit s renomovanými značkami podstatně dražšími.

    OdpovědětVymazat